Heihei. Nå tenkte jeg at jeg skulle blogge litt. 

I dag etter skolen var jeg lamme Victoria. Vi hadde ikke så mye å gjøre, så vi bare pratet. 

Så nå har jeg ikke så mye å gjøre. Må jo gjøre lekser, men det kan jeg gjøre etterpå.

Blogges
Nå er jeg hos Victoria. Her skal jeg sove i natt( ha ha ). Vi kom akkurat hjem fra hallen. Skal sitte barnevakt or lillebroren hennes.

Blogges

Nå er jeg ferdig med å vaske, så nå er det bare kos igjen. Har ikke så mye å gjøre denne helgen, men kommer sikkert på noe. Har i det minste tenkt å slappe av, sove lenge og kose meg masse. 

Hadde svømming i de to siste timene. Det var godt å få rørt seg litt. Satt i de første timene å bare ventet på at vi skulle har svømming. Så da jeg kom hjem var det bare å vaske så kunne jeg se på en helt ny episode av grey's anatomy, men den går ikke før i neste uke.

Bilde hentet fra google.

Blogges

 
Nå sitter jeg og Malin (www.almalinphoto.blogg.no) hos Victoria, men hun er ikke her. Så vi sitter og slapper av og Malin redigerer en video som kommer ut på bloggen hennes iløpet av kvelden. Vi vet egentlig ikke hva vi skal gjøre Blogges.
Jeg er så klar for helg, men så er det jo fredag igjen. Skulle ønske det bare var fire dager skole. fredager her heldigvis ikke så ille, men man må jo stå opp tidlig. I morgen har vi bare 4 timer teori, så har vi 2 timer svømming. 

I dag har jeg ikke gjort så mye. Hadde tenkt å spøre Victoria om vi skulle gå på skjøyter, men det er så mye vind og Victoria var ikke på skolen i dag. 

Men vi blogges senere.

Blogges♥
Heihei.

Tenkte jeg skule begynne å blogge igjen. Mye har skjedd siden sist, men det kan jeg srive om i et annet innlegg. 


Har fått tv. Dårlig mobil bilde:(


Har fått lysere hårfarge, men skal få frisørtime snart.

Nå er jeg 13år. Hadde bursdag 30 november. 

Har ikke så mye mer å si i dette innlegget.

Blogges ♥

hits