Som sagt var jeg ute i dag å skøyt med pil og bue. Det var veldig morsomt. Maria var jo den aller beste der, og med Maria mener jeg min vennine Maria R. Hun traff nermest midten.


Å skulle ønske det var jeg som traff med denne, men nei. Det var Maria.Maria gjør seg klar.

Blogges:)
Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogget, men har ikke vært på daten på et par dagen.

I dag hadde vi matte tentamen på skolen. Er så glad for at det er over nå. Satt til kl 1, man kunne gå 12. Trur det gikk bra.Oslo:):)

I dag skal jeg skytte med bil og bue. Det blir morsomt.

Blogges
I dag var også en varm og fin dag med masse sol og klar himmel. Er så delig å komme hjem å legge seg å verandaen og kose seg  sola. 

I morgen skal det vist ikke bli så fint vær, men så blir det varmt igen til helga. Det er bra siden vi skal i komfirmasjon til en god venn av meg.

Her er noen bilder av det fine været:)

Håper alle har hatt en fin dag til nå. Jeg skal kose med vidre i det fine været.

 
Nå de siste dagene side 17.mai har det vært fint vær og varmt. Blir så glad når sola skinner og tempraturmåleren vise 18,19 grader. Her oppe i nord pleier det ikke være så varmt eller fint vær hele tiden, så man må nyte det nå som det er her.Tok dette for noen dager siden. Fikk veldig lyst på jordbær:)

I dag har det vært en helt vanlig onsdag. Vi startet dagen med 3 timer med mat og helse, der laget vi langang. Mat og helse er et av fovortit fagene mine. Det er veldig syn at vi bare har det i 9.

Dette var den som ble finest. Noen var tynn på den enne siden og tykk på den andre. Er ikke serlig flink å få deigen jevn.I dag skal jeg gjøre litt lekser og sånt, men ellers har jeg ikke planer. Finner vel på noe.
Hei hei.

Jeg fikk bare lyst til å blogge sånn helt plutselig. Har vel ikke blogget på nesten et år.

I dag var jeg ute på tur. Er med i en gruppe som heter Ung og aktiv. Der gjør vi litt forskjelige aktiviteter. Det er fint for de som ikke er så glad i fotball, håndball O.S.V. Vi er 4 som er med, var flere.Hentet fra Google.

Visste jo ikke at jeg skulle blogge så tok ikke bilde, men her er utsikten fra der vi var.

 

 

hits