Jeg er akkurat ferdig for i dag med å male huset. Ble ferdig med en vegg, men så orket jeg ikke mer. Så nå sitter jeg har med maling i fjeset og på hendene. Det var fint at vi fikk malt akkurat den veggen, fordi den hadde 4 forskjelig farger.Nå skal jeg bare slappe av, se på tv og sånt. Minner om at jeg har spørsmålsrunde lengre ned på bloggen.

Hva har du gjort i dag?
Nå sitter jeg barnevakt for småsøsknene mine. Mamma og pappa er i bursdagsfeiring hos min tante. Så jeg sitter her å ser på film Pirates of the caribbean on stranger tides. Har sett filmen så mange ganger at jeg vet hva de skal si. Er jo morsomt, da kan jeg jo etterligne karakterene i filmen.Ble ikke stort, men orker ikke fikse det.

Hva gjør du i kveld?
I dag stod jeg opp kvart over ellve, det er forbedring. Står opp til vanlig halv et eller et. Så laget jeg meg en langang med bacon og ost, men spiste bare halve. Så tok jeg en dusj, og gjorde meg klar. Det var jo veldig viktig å vite.Når pleier du å våkne?
I dag kom solen fram fra skyene. Da måtte jeg gå ut å ta noen bilder.

Så tok jeg noen bilder av min lillesøster Nora.Minner om at jeg har spørsmålsrunde.

Hva du syntes om bildene?
Nå skal jeg legge ut bilder av meg fra 09, 10, 11 og 12.


2009 om sommeren


Sommeren 2010


Sommeren 2011.


Sommeren 2012.

Jeg syntes jeg har forandret meg litt.

Ha mener du?

 
Nå skal jeg ha en spøsmålsrunde. Det er bare å spøre i vei :)Solbriller har vel ingen ting med en spørsmålsrunde å gjøre, men det var en ok bilde.

:)
Nå er jeg så lei av at det skal regne eller være overskyet. Kan ikke sommeren komme. Solen har visst tatt ferie, dro vel en tur til syden. Det er jo der det er fint vær, mens her er vi glade om vi får 15 grader og litt sol.Bildet tatt for noen dager siden, det var litt sol.I går var jeg i Tromsø, men kjøpte ikke noe. Har vel egentilig brukt alle pengene mine. Vi dro åtte og vi kom hjem halvåtte.

Ja ja nå skal jeg ikke gjøre noe. Bye bye

 


Hvil i fred ♥

 
I dag har jeg vært på cafe nordlys med pappa og broren min Tobias. Spiste middag hos bestefar i dag, nesten rett etter at vi hadde vært på cafe. Var ikke akkurat så veldig sulten, men han skal jo spise i 2 tia. Ellers har jeg bare vært hjemme å sett på tv, vært på data og stiret ut av vinduet på den flotte øya vår.Bye bye :)
Jeg har tenkt litt på hva som er gøy om sommeren. Det er greit med det at man kan bade og at det er ferie, men hva gjør man når det ikke er fint vær? Her på skjervøy er det bare overskyet. Det er ikke akkurat kaldt, men ikke varmt heller. Hva er det å gjøre da? Man kan jo sitte inne å se en film med venner eller lage en annen type kosekveld, men det kan man jo gjøre uanset om det er sommer eller vinter ( vår og høst).  Får å si det sån det er ikke så veldig gøy om sommeren uten sol. Kanskje jeg skulle dra til syden. Det har ikke vært så bra vær i hele skndinavia de siste dagene, men man må tenke posetivt å håpe at det blir bra vær og SOL!!!!Bildet fra sommeren 2010 i Oslo ( vet det står 09 feil på kameraet da)

Da får jeg bare håpe det blir sol i morgen.

Bye bye :)

hits