Hei! No skal jeg ikke gjøre så mye. Blogger fra pappa sin nye minipc.

Det er en ny pc så det er ikkebilder på:)

  Blogges
Heia, nå skal jeg pakke. Jeg skal dra til Arnøya i helga. Blir nok ikke blogging, siden jeg vil være med venner. 

Gammelt bilde. Katten på bilder er Rusken. Vi måtte gi han bort i sommer pga alergi.

P.S bildet er tatt på Arnøya.

Blogges.
Dette er en kjedelig uke. Det er ingen ting som skjer. Neste uke kommer nok til å bli bedre. Da har vi masse som skal skje, men det for jeg vente med å fortelle om:-O.

Det er fortsatt litt grønt. Vinteren er veldig treg i år.

Blogges
 
Når jeg kom hjem i dag begynte jeg å lese i en bok. Jeg er nå ferdig med boka. Det er for det meste det jeg har gjort i dag.

Blogges
Jeg skal bare ramse opp dagen. I dag gikk stømmen over hele øya. Vi fikk gå fra skolen halv 11. Strømmen kom tilbake ca. halv 4. Det er grunnen til at jeg ikke har blogga i dag. Sennere dro jeg og victoria på svømming.
Hei, nå er det enderlig helg. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har planer om å dra på kafe. Resten av dagen for vi se. Kommer nok til å blogge, men det for vi se om jeg gjør.

Blogges
Nå har vi helg:) Jeg er akkurat ferdig å vaske badet oppe og nede. Det må jeg gjøre hver uke. Da for jeg 70 kr i ukepenger. I dag hadde vi gym i de to siste timene. Vi spilte voleyball.


Gym skoene.

Nå skal je slappe av. Jeg skal rett og slett bare kose meg.

Blogges
Nå er jeg kommet tilbake fra frisøren. Jeg er veldig fornøyd med resultataet.

Før:

:

Ettere:
Jeg syntes det ble fint.

blogges
Tenkte jeg skulle si natta selv om jeg ikke skal legge meg, men har ikke tid sennere. Jeg dro ned til Victoria i halv 6 tia. Vi satte først litt på data, så dro vi til priks og til slutt til hallen. Så dro vi til meg. har ikke tattnoen bilder :(


Kammeraet til Victoria.

Blogges

 


Jeg dro ned til frisørsalongen var veldig spent, men da jeg kom inn viste det seg at jeg ikke hadde før i morgen. Så det var jo dumt. Jeg hadde faktisk gledet meg veldig mye. Enderlig kunne jeg få litt mer normalt hår iforhold til meg da. Jeg har jo narmalt litt mørker hår.

Jeg hadde to prøver i dag, så det blir spenende å se resultatet.Blogges

 

 

hits